Teamcoaching

“We bevinden ons niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.”

(Jan Rotmans)

Teamcoaching

Veel overheidsorganisaties worstelen met de transitie van ‘beheersen’ als het leidende paradigma naar ‘verbinden’ als centraal leiderschapsthema. Managers kunnen in een spagaat terecht komen tussen de beide paradigma’s als zij zich in hun aanpak vooral baseren op bekende managementvaardigheden en praktijkervaring. Medewerkers ervaren deze spagaat eveneens als zij worstelen met de vraag hoe ze die nieuw verkregen verantwoordelijkheid vorm kunnen geven. Een nieuwe vorm van leiderschap, bij alle mensen die de organisatie vormen, is noodzakelijk om de organisatie voor te bereiden op de opgaven van de toekomst.

Onze werkwijze

Organisaties kunnen aan kracht winnen als zij optimaal gebruik weten te maken van wat medewerkers te bieden hebben. Bij onze teamcoaching brengen we individuele en gemeenschappelijke ontwikkeling samen. Wij gaan verder dan het creëren van een gemeenschappelijke visie, doelstellingen en werkwijzen. Aan de hand van talentscans, individuele gesprekken en teamsessies brengen wij de individuele en gezamenlijke potenties in beeld. Dit inzicht is de basis waarop de individuele medewerkers, het team en de organisatie het nieuwe tijdperk succesvol tegemoet kunnen treden.

Onze mensen

We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep adviseurs en coaches. Stuk voor stuk professionals die – naast ervaring met het werk binnen overheidsorganisaties – een stevige ondergrond hebben als persoonlijk begeleider. Om voor (bijna) iedereen een geschikte adviseur of coach beschikbaar te hebben, kan een beroep gedaan worden op mensen met verschillende opleidingen en achtergronden. Meer daarover lees je in hun cv’s. Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op met een van onze hieronder afgebeelde adviseurs en coaches. Klik op de persoon voor meer informatie.

Zeelenberg

Adviseurs voor mens en organisatie

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Door inzicht te geven in de realiteit van vandaag en dit te verbinden met een brede en open blik op de toekomst, gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven, zetten we bewegingen in gang en bieden wij duurzame oplossingen.

 

Eigen kracht

Onze oplossingen zijn altijd maatwerkoplossingen. We stellen de eigen kracht van medewerkers centraal in relatie tot de opgaven van de betreffende organisatie. Niets is mooier dan medewerkers hun competenties en talenten te laten gebruiken en hen ruimte te geven voor hun ambities.

 

We werken door heel Nederland. Wij werken met name voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries, onderwijs-, zorg-, welzijn- en cultuurinstellingen en bedrijven die werken voor de publieke sector.

Contact

Er valt nog zoveel meer te vertellen...

En daarom nemen wij graag contact met u op, om uw vragen te beantwoorden, of om met u mee te denken, uw reactie te horen, uw adviezen te volgen of juist u van advies te voorzien. Zeelenberg coaching is een dienst van Zeelenberg | adviseurs voor mens en organisatie.

Wilt u meer informatie over Zeelenberg, kijk op www.zeelenberg.nl of neem contact met ons op via onderstaande email adres of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het reactieformulier op deze site.

Telefoon:

+31 (0)73 – 612 06 55

Social profiles:

E-mail:

info@zeelenbergcoaching.nl

Stuur op