Personal coaching

“Men wil steeds meer gouden eieren, maar men verzorgt de kip die ze legt steeds minder.”

(Stephen R. Covey)

Personal coaching

Heb je soms het gevoel dat je zakelijk en/of privé geleefd wordt? Zijn er mensen in je directe omgeving die hun zorgen over je uiten? En zo ja, sla je dergelijke signalen in de wind of sta je er voor open dat de coaches van Zeelenberg met jou op zoek gaan naar een goede balans en naar dat wat zich in jou wil ontwikkelen? Zelfs als er sprake is van een persoonlijke crisis op werk- en/of privégebied, dat is dat geen schande of zwakte. Niet voor niets komt het woord ‘crisis’ van het Griekse woord voor ‘kans’. Zie het dus als een kans voor een verdere ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van ‘persoonlijke leiderschapJe ervaart dat je de regie kwijt bent. Je hebt het gevoel dat anderen bepalen. Het lukt je onvoldoende om zelf keuzes te maken en daar uitvoering aan te geven. Bij deze vorm van coaching duik je in jouw persoonlijkheid. Je ontdekt wat jou belemmert om regie te nemen en welke mogelijkheden jij hebt om zelf weer aan het roer te staan van je werk en je leven. Dit coachtraject is nadrukkelijk gekoppeld aan jouw werkpraktijk en levert je praktische handvatten om met meer energie en voldoening te kunnen werken op een manier die bij jou past.’, ‘evenwicht in je werkJe zit op je plek in je huidige baan, maar merkt dat je ‘langs de rand’ loopt: je slaapt slecht, hebt moeite om je te concentreren en soms overvalt je een gevoel van angst en/of paniek. Als je niet wilt wachten tot je echt over de rand valt (bijvoorbeeld in de vorm van burn-out of depressie), kun je gebruik maken van een serie gesprekken gericht op ‘evenwicht in je werk’. Na ieder gesprek ga je aan de slag met een aantal concrete stappen. Een krachtig traject dat je helpt om jouw energie weer op peil te brengen en te houden.‘ of ‘een gewaardeerde performanceJe bent je bewust van wie je bent en waarom je doet wat je doet. Je vindt het belangrijk om met een zekere regelmaat een ‘spiegel’ voorgehouden te krijgen en daarin te zien of je nog op de juiste weg zit. De personal coaches van Zeelenberg zijn graag deze spiegel en kijken met je mee naar datgene dat voor jou op dit moment van belang is. Met nieuwe inzichten en uitzicht ga je weer aan de slag. Je kunt periodiek een afspraak maken met een coach of een beroep doen op een coach voor enkele gesprekken op het moment dat jij dit kunt gebruiken.’.

Onze werkwijze

Voor mensen die weer de regie over hun leven in eigen hand willen nemen of zij die van hun crisis een kans willen maken, biedt Zeelenberg een coachtraject op maat aan. Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op met een van onze hieronder afgebeelde adviseurs en coaches. Je bepaalt met de door jou gekozen adviseur/coach wat jij nodig hebt om weer op eigen kracht verder te kunnen. En als de ‘klik’ er is, dan bespreekt Zeelenberg met je werkgever of het voorstelde traject akkoord is (aantal, duur, frequentie en locatie van de gesprekken). Met het coachtraject krijg je dieper zicht op jouw persoonlijkheid, jouw innerlijke drijfveren en verlangens en de mogelijkheden die je hebt om jouw leven en werk vorm te geven op een manier die daarbij past.

Onze mensen

We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep adviseurs en coaches. Stuk voor stuk professionals die – naast ervaring met het werk binnen overheidsorganisaties – een stevige ondergrond hebben als persoonlijk begeleider. Om voor (bijna) iedereen een geschikte adviseur of coach beschikbaar te hebben, kan een beroep gedaan worden op mensen met verschillende opleidingen en achtergronden. Meer daarover lees je in hun cv’s. Klik op de persoon voor meer informatie.

Ervaringen

Zeelenberg

Adviseurs voor mens en organisatie

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Door inzicht te geven in de realiteit van vandaag en dit te verbinden met een brede en open blik op de toekomst, gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven, zetten we bewegingen in gang en bieden wij duurzame oplossingen.

 

Eigen kracht

Onze oplossingen zijn altijd maatwerkoplossingen. We stellen de eigen kracht van medewerkers centraal in relatie tot de opgaven van de betreffende organisatie. Niets is mooier dan medewerkers hun competenties en talenten te laten gebruiken en hen ruimte te geven voor hun ambities.

 

We werken door heel Nederland. Wij werken met name voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries, onderwijs-, zorg-, welzijn- en cultuurinstellingen en bedrijven die werken voor de publieke sector.

Contact

Er valt nog zoveel meer te vertellen...

En daarom nemen wij graag contact met u op, om uw vragen te beantwoorden, of om met u mee te denken, uw reactie te horen, uw adviezen te volgen of juist u van advies te voorzien. Zeelenberg coaching is een dienst van Zeelenberg | adviseurs voor mens en organisatie.

Wilt u meer informatie over Zeelenberg, kijk op www.zeelenberg.nl of neem contact met ons op via onderstaande email adres of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het reactieformulier op deze site.

Telefoon:

+31 (0)73 – 612 06 55

Social profiles:

E-mail:

info@zeelenbergcoaching.nl

Stuur op