Loopbaancoaching

“Als jij geen plan maakt voor je eigen leven, word je ingezet in andermans plannen.”

(Remco Claassen)

Loopbaancoaching

Elke vorm van mobiliteit, gedwongen of vrijwillig, betekent dat je jezelf gaat oriënteren op de arbeidsmarkt. Zeelenberg kan je hierbij begeleiden en/of ondersteunen. Onze insteek is dat dit voor jou kansen biedt om aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Je krijgt de tijd om te ontdekken wie je nu eigenlijk bent, wat je kunt en wat je wilt.

Eigen Kracht Programma

Zeelenberg biedt je een programma aan waarin je jezelf (her)ontdekt, ‘fit’ wordt gemaakt voor de arbeidsmarkt en stappen zet om een nieuwe start maken Deze ontdekkingstocht noemen we het ‘Eigen Kracht Programma’.  Onze inzet tijdens dit programma is erop gericht dat jij jouw nieuwe perspectief vindt. Samen met een psycholoog en een mobiliteitscoach onderzoek je: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Omdat jij uniek bent, is ieder Eigen Kracht Programma maatwerk. In overleg bespreken we welke opbouw jou het beste vooruit kan helpen.

Onze mensen

We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep loopbaancoaches. Stuk voor stuk professionals die – naast ervaring met het werk binnen overheidsorganisaties – een stevige ondergrond hebben als gecertificeerd loopbaancoach. Om voor (bijna) iedereen een geschikte coach beschikbaar te hebben, kan een beroep gedaan worden op mensen met verschillende opleidingen en achtergronden. Meer daarover lees je in hun cv’s. Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op met een van onze hieronder afgebeelde adviseurs en coaches. Klik op de persoon voor meer informatie.

Zeelenberg

Adviseurs voor mens en organisatie

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Door inzicht te geven in de realiteit van vandaag en dit te verbinden met een brede en open blik op de toekomst, gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven, zetten we bewegingen in gang en bieden wij duurzame oplossingen.

 

Eigen kracht

Onze oplossingen zijn altijd maatwerkoplossingen. We stellen de eigen kracht van medewerkers centraal in relatie tot de opgaven van de betreffende organisatie. Niets is mooier dan medewerkers hun competenties en talenten te laten gebruiken en hen ruimte te geven voor hun ambities.

 

We werken door heel Nederland. Wij werken met name voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries, onderwijs-, zorg-, welzijn- en cultuurinstellingen en bedrijven die werken voor de publieke sector.

Contact

Er valt nog zoveel meer te vertellen...

En daarom nemen wij graag contact met u op, om uw vragen te beantwoorden, of om met u mee te denken, uw reactie te horen, uw adviezen te volgen of juist u van advies te voorzien. Zeelenberg coaching is een dienst van Zeelenberg | adviseurs voor mens en organisatie.

Wilt u meer informatie over Zeelenberg, kijk op www.zeelenberg.nl of neem contact met ons op via onderstaande email adres of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het reactieformulier op deze site.

Telefoon:

+31 (0)73 – 612 06 55

Social profiles:

E-mail:

info@zeelenbergcoaching.nl

Stuur op