Executive coaching

“Management is de dingen goed doen; leiderschap is de goede dingen doen.”

(Peter F. Drucker)

Executive coaching

Als leider en als mens wil je je continu blijven ontwikkelen. In jouw omgeving is het lastig om iemand te vinden waarmee je onafhankelijk en zonder oordeel een gesprek kunt voeren over zaken die voor jou van wezenlijk belang zijn. Wij beschikken over inhoudelijke en psychologische professionals die je in kunt schakelen voor ‘KlankbordgesprekkenIn deze gesprekken ligt de nadruk op inhoudelijk sparren. Je kunt met onze coach of adviseur bijvoorbeeld verschillende strategieën doordenken, de koppeling tussen visie en leiderschapsstijl bespreken of een belangrijke presentatie of vergadering voorbereiden. Bij deze vorm van executive coaching gaat het om actuele praktijkvraagstukken.’ of ‘LeiderschapontwikkelingBij leiderschapsontwikkeling ligt de nadruk op het persoonlijk proces: wie ben ik en hoe geef ik daaraan de juiste vorm als leider in het werk en/of als leider van mijn leven? Welke stappen zie ik voor me in de toekomst en hoe wil ik daar naartoe gaan werken? Hoe kom ik tot een goede balans tussen persoonlijk leven en werkleven? Of hoe ga ik om met tegenslagen in mijn persoonlijke en/of mijn werkleven? Dergelijke vragen op het snijvlak van werk en persoon staan centraal bij deze vorm van executive coaching.‘.

Onze werkwijze

We werken 100% op maat bij executive coaching. Afhankelijk van jouw behoefte werken we soms intensief en soms extensief. Jouw agenda bepaalt het moment en de locatie van het gesprek. Jouw behoefte bepaalt of de gesprekken een meer werkinhoudelijk of een meer persoonlijk karakter hebben. Onze inzet is een duurzame verbinding aan jou waardoor we snel en effectief aan de slag kunnen. Onze werkwijze stemmen we af op wat op dat moment past. Geen methode om de methode, maar persoonlijke aandacht en creatieve inzet van instrumenten als dat behulpzaam is. Vertrouwelijkheid van de gesprekken staat voorop.

Onze mensen

We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep inhoudelijke en psychologische professionals. Onze mensen zijn op beide vlakken geschoold en ervaren, maar hebben ieder hun eigen specialiteit. Meer daarover lees je in hun cv’s. Neem een kijkje en bel of e-mail voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met één van de hieronder afgebeelde coaches en adviseurs.

Zeelenberg

Adviseurs voor mens en organisatie

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Door inzicht te geven in de realiteit van vandaag en dit te verbinden met een brede en open blik op de toekomst, gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven, zetten we bewegingen in gang en bieden wij duurzame oplossingen.

 

Eigen kracht

Onze oplossingen zijn altijd maatwerkoplossingen. We stellen de eigen kracht van medewerkers centraal in relatie tot de opgaven van de betreffende organisatie. Niets is mooier dan medewerkers hun competenties en talenten te laten gebruiken en hen ruimte te geven voor hun ambities.

 

We werken door heel Nederland. Wij werken met name voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries, onderwijs-, zorg-, welzijn- en cultuurinstellingen en bedrijven die werken voor de publieke sector.

Contact

Er valt nog zoveel meer te vertellen...

En daarom nemen wij graag contact met u op, om uw vragen te beantwoorden, of om met u mee te denken, uw reactie te horen, uw adviezen te volgen of juist u van advies te voorzien. Zeelenberg coaching is een dienst van Zeelenberg | adviseurs voor mens en organisatie.

Wilt u meer informatie over Zeelenberg, kijk op www.zeelenberg.nl of neem contact met ons op via onderstaande email adres of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het reactieformulier op deze site.

Telefoon:

+31 (0)73 – 612 06 55

Social profiles:

E-mail:

info@zeelenbergcoaching.nl

Stuur op