Sarah Schendeler

stuur

PROFIEL

Mijn naam is Sarah Schendeler (1975). Ik ben getrouwd met Sep en wij hebben drie prachtige kinderen die me dagelijks weer nieuwe aspecten van mezelf laten ontdekken. Ik loop warm voor een goed gesprek, muziek maken, inspirerende boeken en verrassende ontmoetingen. Vreugde ervaar ik op momenten van verbondenheid met mezelf, de ander en de omgeving waar ik op dat moment ben.

 

VISIE

Mijn visie heeft zijn wortels in de humanistische psychologie. Deze stroming gaat ervan uit dat we als mens telkens weer stappen kunnen zetten richting meer zelfverwezenlijking; richting de mens die we in wezen zijn. Deze positieve kijk spreekt mij erg aan en inspireert me op mijn eigen levensweg.

 

STIJL

Mijn houding naar jou is rustig, spontaan en eerlijk. Met een helder verstand en een open hart begeleid ik je om meer en meer contact te maken met jouw kracht, passie en inspiratie. En, om vanuit deze essenties, jouw dagelijks leven en werk nieuwe vorm te geven. Dat wat jou daarin belemmert, krijgt ook aandacht in onze ontmoetingen. Dat doe ik vanuit mijn eigen ervaring dat echte groei alleen mogelijk is als ik ook contact durf te maken met mijn ‘lastige’ kanten. Graag ga ik met je mee op ontdekkingsreis!

 

ERVARING

Opgeleid als planoloog (Universiteit Utrecht) heb ik 15 jaar gewerkt als beleidsmaker en projectleider voor met name overheidsorganisaties. In dat werk heb ik ervaren hoe het is om je te bevinden in een bestuurlijk krachtenveld, wat een reorganisatie met je kan doen en hoe de ambtelijke molens malen.

Naast mijn werk als planoloog verdiep ik me al zo’n 20 jaar in persoonlijke groei. Eerst alleen voor mezelf, maar sinds 2011 ook als begeleider van anderen. Sinds 2016 werk ik volledig als coach en trainer. Centraal in dat werk staat het ontwikkelen van zelfregie waardoor mensen weer de dirigent van hun eigen leven kunnen zijn.

Bij Schouten en Nelissen volgde ik de Leergang Coach. Aan de Psychosynthese Academie heb ik de vijfjarige opleiding tot coach en therapeut afgerond. Ik ben geaccrediteerd door de NOBCO (organisatie voor beroepscoaches) en blijf mezelf continu ontwikkelen door scholing, intervisie en supervisie.

Coachlocatie:
Zeelenberg
Koningsweg 9
5211 BD ’s-Hertogenbosch
Coachlocatie:
Klooster Sint Agatha

Kloosterlaan 24

5435 XD Sint Agatha (regio Cuijk/Nijmegen)