Lucienne ter Veen

Stuur

PROFIEL

Mijn naam is Lucienne ter Veen. Binnen bureau Zeelenberg werk ik als loopbaancoach en senior adviseur. Vanuit mijn interesse in het keuzegedrag en het leren van mensen begeleid ik graag mensen bij hun vragen op het gebied van hun loopbaan. Ik ben daarbij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden waar medewerkers en organisaties een toegevoegde waarde naar elkaar hebben, omdat daar synergie ontstaat en de mooiste dingen gebeuren! Samen met de coachee verken ik graag nieuwe paden en ik schroom daarbij niet mijn netwerk in te zetten.

VISIE

Om in deze tijd ‘bij’ te blijven moet je blijven ontwikkelen. Maar soms is een grotere verandering in een loopbaan nodig. Dit kan om zeer verschillende redenen zijn. Gewoon omdat je toe bent aan en nieuwe stap, vanuit een situatie van een reorganisatie of omdat er onverhoopt een einde is gekomen aan bijv. een wethouderschap.

Voor verandering is inzicht en durf nodig. Echte verandering begint vaak bij stilstaan, goed en soms ook anders kijken naar je talenten, je verbinden met je werkelijke waarden maar ook de realiteit. Om vervolgens met gerichte acties op zoek te gaan naar de juiste nieuwe baan. Door bepaalde gebeurtenissen kan het zijn dat je je zelfvertrouwen ergens is blijven liggen, dan is het zaak dit weer op te halen. Durf is nodig om te experimenteren, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, je anders te profileren dan dat je misschien tot voor kort hebt gedaan, maar ook om te mogen falen en er van te leren en weer door te gaan.

STIJL

Van nature ben ik positief ingesteld, gedreven en creatief. Ik ben open en eerlijk in mijn communicatie, daadkrachtig maar bovenal ook pragmatisch. Ik vind het oprecht leuk om in ieder traject weer opnieuw te kijken wat er nodig is. Met de coachee ga ik dan ook graag samen op zoek wat er voor hem of haar werkt.

ERVARING

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper in de pedagogiek en communicatiewetenschap. Mijn werkzame leven ben ik gestart als coördinator opleiding & training. Vervolgens heb ik meerdere jaren werving & selectie-opdrachten gedaan voor directie & managementposities binnen de overheid. Vanaf 2011 werk ik als interim mobiliteitsadviseur, projectleider of senior adviseur HRM binnen non-profit organisaties vaak in de aanloop naar of de fase van een fusie of ontmanteling. Sinds 2014 werk ik ook als loopbaancoach. De combinatie van individuele begeleiding en werken in een organisatie houdt mij op beide fronten scherp.

Coachlocatie:
Zeelenberg
Koningsweg 9
5211 BD ’s-Hertogenbosch
Coachlocatie:
Het coachhuis
Arnhemseweg 6
3817 CH  Amersfoort