APPA-begeleiding

“Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn, onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.”

(uit de inaugurele rede van Nelson Mandela)

APPA-begeleiding

Als politiek ambtsdrager kun je na de verkiezingen (of tussentijds) te maken krijgen met een situatie van (onverwacht) ontslag. Tijdens deze (plotselinge) nieuwe loopbaansituatie kan er bovendien sprake zijn van reputatieschade. Wij beschikken over ervaren mensen die je begeleiden bij het zichtbaar maken van unieke talenten en het omzetten van ontstane kwetsbaarheid in kracht!

Bewustwording, talenten en kracht

De essentie van ons APPA-programma ligt in de bewustwording van de eigen unieke kracht. Onder onze deskundige begeleiding krijgt je meer zicht op drijfveren, bestuurlijke kracht, persoonlijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om deze eigen kracht (nog beter) aan te boren en in te zetten. Ons APPA-programma biedt je de mogelijkheid om regie te voeren over eigen leven en loopbaan en je hernieuwd te profileren.

De APPA-regeling van Zeelenberg: een goede keuze!

Zeelenberg voldoet aan de APPA-voorwaarden en werkt in het kader van deze regeling samen met RAET, Loyalis en ProAmbt. Onze medewerkers kunnen je gedurende de wachtgeldperiode intensief begeleiden tegen een aantrekkelijk tarief. Samen bespreken we welk deel van de wettelijke vergoeding voor onze begeleiding wordt aangewend en welke financiële ruimte beschikbaar blijft voor het vervullen van specifieke ontwikkelingswensen.

Onze mensen

We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep senior- en bestuursadviseurs. Stuk voor stuk professionals die jarenlang als bestuurder en/of als topambtenaar nauw samengewerkt hebben met bestuurders bij overheidsorganisaties. Zij hebben daarnaast ook een stevige ondergrond als persoonlijk begeleider. Meer daarover lees je in hun CV’s. Neem voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact op met een van onze hieronder afgebeelde adviseurs. Klik op de persoon voor meer informatie.

Zeelenberg

Adviseurs voor mens en organisatie

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Door inzicht te geven in de realiteit van vandaag en dit te verbinden met een brede en open blik op de toekomst, gaan we samen op zoek naar nieuwe perspectieven, zetten we bewegingen in gang en bieden wij duurzame oplossingen.

 

Eigen kracht

Onze oplossingen zijn altijd maatwerkoplossingen. We stellen de eigen kracht van medewerkers centraal in relatie tot de opgaven van de betreffende organisatie. Niets is mooier dan medewerkers hun competenties en talenten te laten gebruiken en hen ruimte te geven voor hun ambities.

 

We werken door heel Nederland. Wij werken met name voor de publieke sector. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries, onderwijs-, zorg-, welzijn- en cultuurinstellingen en bedrijven die werken voor de publieke sector.

Contact

Er valt nog zoveel meer te vertellen...

En daarom nemen wij graag contact met u op, om uw vragen te beantwoorden, of om met u mee te denken, uw reactie te horen, uw adviezen te volgen of juist u van advies te voorzien. Zeelenberg coaching is een dienst van Zeelenberg | adviseurs voor mens en organisatie.

Wilt u meer informatie over Zeelenberg, kijk op www.zeelenberg.nl of neem contact met ons op via onderstaande email adres of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het reactieformulier op deze site.

Telefoon:

+31 (0)73 – 612 06 55

Social profiles:

Stuur op